Binnenkort op het veld


 • Geen wedstrijden aankomende week

 • Vrijwilliger worden?

  Een sportvereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Ook Honk- en Softbalvereniging Nieuwegein Diamonds ontleent haar kracht aan vrijwilligers. Van leden (van jeugdleden de ouders/verzorgers) wordt verwacht dat zij enkele keren per jaar de vereniging van dienst zijn. Jouw hulp kunnen we goed gebruiken want vele handen maken licht werk. Binnen de vereniging zijn diverse vrijwilligerstaken te vervullen. Wil je meehelpen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  Bardiensten
  Als vereniging mogen we ons gelukkig prijzen met ons prachtige clubgebouw. Onze kantine is een gezellig onderkomen met een riant uitzicht over de velden. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers die een aantal bardiensten willen draaien op wedstrijddagen. 

  Communicatieteam
  Ook het communicatieteam wil graag versterking. Vind je het leuk om teksten te schrijven voor de website of er voor te zorgen dat teksten juist zijn, drukwerk te ontwikkelen of perscontacten te onderhouden, meld je dan aan voor het communicatieteam.

  Evenemententeam
  Jaarlijks worden diverse evenementen georganiseerd. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Het Familie Mix toernooi of een barbecue. Evenementen moeten goed worden voorbereid en op de dag zelf zijn er ook genoeg hand- en spandiensten te verrichten. Vind jij dit een uitdaging?

  Coach en/of trainer
  Heb jij coachende capaciteiten of vind je het leuk om jouw kennis en vaardigheden van honk- of softbal aan spelers door te geven? Wordt dan coach en/of trainer. Het is mogelijk om een training/cursus te volgen die door de vereniging wordt betaald (mits daar vooraf toestemming voor is gegeven door het bestuur). De opleidingen worden gegeven door de Koninklijke Nederlandse Baseball- en Softbalbond (KNBSB).

  Scheidsrechter
  Misschien beschik jij wel over het spelinzicht en de communicatieve vaardigheden om scheidsrechter te worden. Ook voor deze functie is het mogelijk om kosteloos een training/cursus te volgen via de KNBSB (indien het bestuur hier vooraf toestemming voor heeft gegeven). Als je de sport nog maar net beoefent, is het volgen van een scheidsrechters cursus ook een leuke manier om bekender te worden met de spelregels van honk- en/of softbal.

  Onderhoud verenigingsgebouw en –terrein.
  Sportverenigingen dienen de NOC-NSF-richtlijnen te volgen voor hygiëne. Dat gaat niet vanzelf. Kom jij ons helpen? Daarnaast moeten wij ook het klein onderhoud aan de velden zelf doen. Ook hiervoor is uw hulp hard nodig.

  Sponsor-wervingsteam
  Er is een team voor het werven van sponsors. Op onze toplocatie hebben we nog ruimte voor veel nieuwe reclameborden (dubbelzijdig bedrukt, dus ook zichtbaar vanaf de weg). Wellicht zie jij het werven en onderhouden van sponsors wel zitten.

  Overig
  Mogelijk dat jouw sterkte op een ander gebied ligt en kan deze sterkte voor de vereniging van belang kan zijn. Graag horen wij jouw gedachten hierover: